Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Jesus Chrestus" by Sirpa Montonen # Book PDF Kindle ePub Free

Jesus Chrestus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Jesus Chrestus
  • Author : Sirpa Montonen
  • Release Date : January 15, 2011
  • Genre: Religion & Spirituality,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1074 KB

Description

Jesus Chrestus kirjan synty tapahtui sattumalta etsiessÀni ensimmÀisen vuosisadan historioitsijoiden tekstejÀ. Silmiini osui teksti keisari Tiberius Claudiuksen ajan sÀÀdöksistÀ ja tuolloin vuonna 49 sattuneesta skandaalista Isis temppelin ja siihen liittyvÀn Anubis jumalan yhteydessÀ. Temppelin ylipappina toimi Jesus Chrestus niminen mies ja hÀnet tuomittiin ristiinnaulittavaksi Roomassa. Tutkin lÀhemmin skandaalia ja tÀhÀn mieheen liittyviÀ asioita ja nyt ne ovat kaikkien luettavissa tÀssÀ kirjassa. Kristinuskon perustajan alkuperÀinen etunimi on ollut Isus, joka on muutettu siitÀ kreikkalaiseen muotoon Jesus.



Jesus Chrestus kertoo, mitÀ oli askel ennen kristinuskon syntyÀ sekÀ selvittÀÀ meille, kuinka kaikki tieto kristinuskon kehittymisestÀ Roomassa on ollut aivan nenÀmme alla, mutta tekstejÀ ei olla osattu tulkita oikein. Rooman kirkon alullepaneman kristinuskon synnyssÀ oli heti alkumetreillÀ mukana skandaali ja sama skandaalien vÀrittÀmÀ uskonnollisuus jatkuu edelleen lasten elÀmÀÀ tuhoavana laitoksena.

Uskontunnustus on muuttunut paljon siitÀ, mitÀ se oli sen tekohetkellÀ noin vuonna 180, sillÀ alkuperÀisessÀ tekstissÀ ei ollut esimerkiksi sanoja maan ja taivaan luoja. AlkuperÀistekstissÀ oli myös sanat isÀn poika eli hepreaksi bar Abbas, mutta ne on muutettu sanoiksi isÀ ja poika.


Free Books Download "Jesus Chrestus" PDF ePub Kindle